Цього четверга у День вишиванки відбудеться відкрите спілкування щодо офіційного працевлаштування всіх охочих до парку-пам'ятки “Межигір'я”

Цього четверга у День вишиванки відбудеться відкрите спілкування щодо офіційного працевлаштування всіх охочих до парку-пам'ятки “Межигір'я”

Зустріч пройде за участі спеціалістів з кадрів та керівництва відповідних підрозділів парку-пам'ятки.

Коли? 16 травня, об 11:00

Де? вул. Івана Франка 19, с. Нові Петрівці, Вишгородський р-н, Київської обл. (державний парк-пам’ятка “Межигір'я”)

Під час відкритого спілкування у всіх бажаючих буде можливість дізнатись:     Які наразі є відкриті вакансії?     Які необхідні документи для офіційного працевлаштування?     Умови працевлаштування     та багато іншого

Закликаємо всіх охочих долучитись до зустрічі та разом працювати на економіку нашої країни!

Офіційне відкриття державного парку-пам’ятки “Межигір'я” заплановано у травні, з моменту початку роботи всі надходження від діяльності парка-пам’ятки “Межигір'я” надходитимуть в державну скарбницю.

Зазначимо, що у 2023 році Верховна Рада України схвалила Закон України (https://mezhyhiria.mepr.gov.ua/yak-doikhaty), яким було повернуто “Межигір’я” у державну власність та створено новий об’єкт природно-заповідного фонду на 138,6 га земель державної власності з офіційною назвою парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення “Межигір'я”.

Як дістатись до локації? У вас є можливість прокласти маршрут до парку-пам’ятки на офіційному сайті: https://mezhyhiria.mepr.gov.ua/yak-doikhaty