Розпочато співпрацю ДУ Парк-пам'ятка “Межигір'я” та ДУ “Спорт для всіх”

Розпочато співпрацю ДУ Парк-пам'ятка “Межигір'я” та ДУ “Спорт для всіх”

Сьогодні відбулась виїзна зустріч керівництва державних установ парку-пам'ятки “Межигір'я” та “Спорт для всіх” (https://sportforall.gov.ua/informatsiini-resursy). Представники відділу рекреації державного парку-пам'ятки “Межигір'я” на чолі з керівником напрямку Іриною Головатенко продемонстрували наявні локації парку, які потенційно можна буде гармонізувати для збільшення можливостей спортивного та сімейного відпочинку.

Команду ДУ “Спорт для всіх” у виїзній зустрічі очолював особисто директор Андрій Ребрина.

Виїзна зустріч відбулась на території парку-памʼятки з метою огляду і визначення на місті локацій та формування подальшого плану взаємодій щодо організації програми заходів. Зокрема, мова про спільну роботу в організації та проведенні різноманітних заходів, таких як змагання, фестивалі, просвітницькі та фізкультурно-оздоровчі заходи, спрямовані на залучення широких верств населення до участі у фізкультурно-спортивний русі та формування свідомої потреби у здоровому способі життя.

Тож, під час огляду у парку-пам'ятці були переглянуті потенційні локації задля створення “місць для фізичного здоров'я” або активного парку (за програмою Президента України Володимира Зеленського “Здорова Україна”) саме на території державного парку-пам'ятки “Межигір'я”.

Зазначимо, ДУ “Спорт для всіх” представлена в 25 обласних, 150 міських, 76 районних, та 21 селищних центрів і координує понад 2000 працівників по всій Україні.

Нагадуємо, наразі на території парку-пам'ятки “Межигір'я” працює міжвідомча комісія. Перевірка наявності і огляд майна “Межигір’я” є першим етапом процесу передачі в управління державній установі “Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення “Межигір’я” арештованих активів, які знаходяться на території парку і на які накладений арешт у кримінальному провадженні у справах експрезидента Януковича після Революції Гідності.

З моменту завершення роботи міжвідомчої комісії, тобто після передачі майна в управління державної установи, всі надходження від діяльності парка-пам’ятки “Межигір'я” надходитимуть в державну скарбницю.